Elverktyg

Många av oss har ett favoritmärke när det gäller traditionella elmaskiner, som skruvdragare och cirkelsågar. Vi har flera stora tillverkare för dig att välja mellan, så chansen är stor att du hittar just din favorit hos oss. De Walt och Milwaukee har vi sålt sedan den tiden då de ännu hette Elu och Atlas Copco medan Hilti är en välkommen nyhet sedan sommaren 2012. Andra av våra tillverkare är Flex, Fein och Black & Decker samt till en viss del Ryobi och AEG. Självklart har vi även de tillbehör du behöver.

Även på tryckluftssidan kan vi stoltsera med starka namn. Atlas Copco och Ingersoll Rand är kvalitetsmärken medan AmPro är ett förmånligare alternativ.

Vi erbjuder även Atlas Copcos stationära skruvkompressorer med komplett helhetslösning inklusive servicekontrakt. För husbehov finns Balma och Teston kolvkompressorer.

Som återförsäljare för Kärcher har vi tillgång till hela deras sortiment av rengöringsteknik med fokus på högtryckstvättar, dammsugare samt ångrengöring för både lekmän och professionella användare. Vi säljer även Nilfisk ALTO.

Vi har även elverk, värmefläktar, bandsågar, bandslipar, pelarborrmaskiner, roterande laser och mycket, mycket mer.