Trappor/räcken

Vi erbjuder måttagning, tillverkning och montage av trappor och räcken. Om du vill tillverkar vi ditt räcke enligt din egen ritning, vi ger dig gärna tips och råd!

I samarbete med Q-railing erbjuder vi professionella system för räcken, glasklämmor och glaslister. Q-railings produkter finns i en mängd olika utföranden och dimensioner. Detta system är mycket populärt idag, i synnerhet om du vill ha ett, i det närmaste,  "osynligt" trapp- eller terassräcke, som passar lika bra både utomhus och inomhus.

Vi samarbetar också med internationella koncernen Lumon, som koncentrerar sig på tillverkning, montering och försäljning av balkong- och terassprodukter. Lumon har ett brett sortiment för allt från balkongglas till glasterasser, avgränsare och lösningar för olika balkong- och terassfasader. Lumon erbjuder också glas i många olika färger och mönster. 

Om du behöver stängsel, staket eller grindar har vi också de bästa samarbetspartners på området! Ett större referensobjekt är de stängsel- och grindsystem som kan ses i Västra hamnen. 

Bilden visar glasräcke från Q-railing vid hus i Geta.