Butik

Välkommen in till vår butik! Här hittar du ett brett tekniskt sortiment för både yrkesfolk och hemmafixare! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta bland hyllorna och ger gärna tips och råd om vad som passar just dig och dina behov.

Är du ute efter något speciellt som inte finns i vårt sortiment? Fråga oss så hjälper vi dig lösa problemet!

På dessa sidor hittar du länkar till både svenska och internationella leverantörer. Vi vill påminna om att sortiment och pris kan skilja sig mellan olika länder.

Service

Vi värdesätter våra kundrelationer! För att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp erbjuder vi självfallet service på de maskiner vi säljer. Detta är också en av anledningarna till att vi endast säljer de bästa märken som finns inom vår bransch. Vi vill leva upp till budskapet i vår logo - teknik och kvalitet!

Linde - AGA

Behöver du flytgas till grillen, helium till ballongerna på födelsedagsfesten eller olika svetsgaser?

Linde är ledande inom service, utrustning och hårdvara för gasanvändning. Våra kunder finns inom tillverkningsindustrin, processindustrin och inom sjukvården. I vår butik erbjuder vi många olika produkter och tjänster samt tillgång till Lindes specialister med mål att hitta den bästa lösningen för dig som kund.