• Trappor/räcken - balkongräcke

  • Trappor/räcken - glas

Trappor/räcken

Vi erbjuder måttagning, tillverkning och montage av trappor och räcken. Dessutom kan vi tillverka skräddarsydda räcken enligt din egen ritning. Fråga oss, vi ger dig gärna tips och råd!

I samarbete med Q-railing erbjuder vi professionella system för räcken, glasklämmor och glaslister. Q-railings produkter finns i en mängd olika utföranden och dimensioner. Det är ett populärt system, särskilt om du vill ha ett trapp- eller terrassräcke som i det närmaste är osynligt. Deras räcken passar lika bra både utomhus som inomhus.

Höj- och sänkbara glasräcken hittar du i Zabras sortiment. Vi levererar och monterar, begär offert! 

Balkong och terrass

Vi samarbetar med internationella koncernen Lumon, som fokuserar på tillverkning, montering och försäljning av balkong- och terrassprodukter.

Lumon har ett brett sortiment för allt från balkongglas till glasterrasser, avgränsare och lösningar för olika balkong- och terrassfasader. Lumon erbjuder också glas i många olika färger och mönster.

Staket och grindar

Om du behöver stängsel, staket eller grindar är våra samarbetspartners de bästa på området. Till våra större referensobjekt hör de stängsel- och grindsystem som du kan se i Västra hamnen.

Här kan du läsa mer om vårt utbud av staket och grindar