• Butik - slangar och sladdar

Hydraulik och pneumatik

Hydraulik

Vi är stolta över att vara störst inom hydraulik på Åland. Hos oss hittar du det bredaste sortimentet och största kunskapen under samma tak!

Vi lagar din slang medan du väntar och svarar gärna på frågor angående hydrauliksystem. Självklart erbjuder vi också filter samt andra tillbehör och reservdelar. Vi lagerför bland annat ventiler, bränslekopplingar, hydraulmotorer, pumpar, cylindrar och manöverbord.

Vi har kontakt med de flesta inom hydraulikbranschen, vilket ger oss tillgång till de flesta märken och produkter på marknaden. Ibland med en viss leveranstid.

Pneumatik

Även på luftsidan har vi ett rejält sortiment. Märken som Atlas Copco, MetalWork, FESTO®, TEMA® och RECTUS® står för god kvalitet och stora valmöjligheter.

Hos oss hittar du luftcylindrar och -ventiler samt luftberedningsenheter och tillbehör. I vårt sortiment ingår även ett brett utbud av slangar för olika behov.

Du hittar dessutom en mängd special- och diverseprodukter som klokopplingar, slangklämmor, vred, stjärnknoppar och handtag.