• Holmbergs - logo golvsil

Bilfärger

Hos oss hittar du en komplett blandningsbänk med DuPonts mixfärger för tillverkning av just den kulör du önskar. Vi har ett brett urval enligt DuPonts färgdatabank som innehåller tiotusentals recept i olika färgkvaliteter.

Till vår hjälp finns även en ChromaVision® spektrofotometer som avläser din färg och föreslår ett befintligt recept som matchar. Vi kan även blada till standard RAL- och NCS-kulörer.

Enligt dina önskemål får du sedan färgen i lösvikt för färgspruta eller färdigt i sprayburk. Vi erbjuder även färger anpassade för pensling och rollning.

Underarbete

För underarbetet har vi fin- och glasfiberspackel samt akryl- och plastspackel. Hos oss hittar du även underredsmassa och tröskelmassa samt glasfiberväv och epoxyharts.

Lackering

Vi har ett komplett sortiment för ditt lackeringsjobb, oavsett om det gäller stenskottsreparationer eller hellackering. I sortimentet ingår allt från spackel och slippapper till topplack, bilvårdsmedel och färgsprutor.

Dessutom har vi ett stort utbud av färdiga sprayflaskor med sprutspackel, grundfärger, RAL-kulörer, värmefärg och lacker.

Bilvård

I butiken hittar du ett brett utbud av Meguiar's bil- och båtvårdsprodukter. Vi erbjuder även högkvalitativa polermaskiner från Rupes.

Vi hjälper hjärna till att välja ut rätt produkter för dina behov. Med rätt grejer går arbetet snabbt och lämnar ett strålande resultat!

Datablad

Läs mer i databladen för våra vanligaste färger: